Eozdemir10
MB Üyesi
- Tepkiler
- 1
Merhabalar, 22 yaşındayım malesef elimde olmayan sebeplerden dolayı üniversiteye geç başlayacağım yaşım biraz geçti farkındayım. Siz değerli üyelere, mühendislere veya mühendislik okuyan arkadaşlara danışmak istediğim konular var. Elektriğe hevesliydim sırf bu yüzden Lisede elektrik okudum fakat okuldaki öğretmenlerim beni elektrikten soğutmakla kalmadı midemi bulandırdılar pislik herifler... Mühendislik konusunda elektrik elektroniğe bu sebepten ön yargılar barındırıyorum. Bazen boş zamanlarımda mega yapılar belgeselleri izlerdim nasıl yapılıyormuş diye soluksuz izlerdim ilgimi her zaman çekti. İnşaat mühendisliğine şuan için aşırı derecede yakınım. Son olarak da Bilgisayar mühendisliği, biliyorum bu bölüm uçsuz bucaksız bi sınırı yok bu yüzden tarif dahi edemiyorum büyüleyici işler yapabiliyorlar.
Özetle arkadaşlar hedefim;
Arapça biliyorum, ingilizcemi de, okuduğum mühendislikle alakalı mesleki bilgimi de maximum geliştirebildiğim kadar geliştirip yurt dışına çıkmayı istiyorum.
Elektrik Elektronik, İnşaat, Bilgisayar bu üç mühendislik hakkında siz olsanız kararınızı hangisinden yana kullanırdınız?
Özetle arkadaşlar hedefim;
Arapça biliyorum, ingilizcemi de, okuduğum mühendislikle alakalı mesleki bilgimi de maximum geliştirebildiğim kadar geliştirip yurt dışına çıkmayı istiyorum.
Elektrik Elektronik, İnşaat, Bilgisayar bu üç mühendislik hakkında siz olsanız kararınızı hangisinden yana kullanırdınız?
Son düzenleme: