Üniversite farkı

ahmedreceb

MB Üyesi
Kayıt
14 Ağustos 2019
Mesajlar
12
Tepkiler
2
Yaş
23
Meslek
Öğrenci
Üniv
Sakarya Üniversitesi
Merhaba değerli abilerim, ablalarım ben bu sene sakarya üniversitesi makine mühendisliğini kazandım fakat odtülü itülü insanlara konuştukça moralim alt üst oluyor işte o üniversitelerde geliştiremezsin bir yere gelemezsin vs. benim sorum şu sizce kırık obp ile tekrar mı hazırlanayım yoksa adam gibi üniversitede bölümümü mü okuyayım sadece üniversite için birdaha çalışacağım bölümüm sabit sizce ne yapmalıyım ?
 

Berfin

MB Üyesi
Kayıt
21 Ağustos 2019
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
26
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi
Üniv
Gazi Üniversitesi
Kendini geliştirdiğin sürece üniversitenin fazla etkisi olmuyor. Sen Sakarya da kendini geliştiricen,derslerin yüksek olacak,bölümünle ilgili her şeyi bileceksin ama odtüde 5sene boyunca çalışmamış, sınavdan geçmek için çalışan bölümle ilgili alakası olmayan birini mi alacaklar? Hangi üniversiteye gidersen git çalışmak,öğrenmek zorundasın. Üniversite demek kendini geliştirmek demek ; maalesef çoğu kişi yanlış anlıyor. Sen çok çalış gerisi gelir.
 

MühendisDr

MB Üyesi
Kayıt
2 Ocak 2018
Mesajlar
11
Tepkiler
2
Yaş
26
Berfinin de dediği gibi . Yani ne olmus ODTU İTÜ ye gidememişsen. Hiç sıkıntı etme sen elinden geleni yap. kendini geliştirebildiğin kadar geliştir. zaten son dönemlerde üniversiteye pek fazla bakmıyorlar. senin iş bitiriciliğne bakıryorlar. sen kendini geliştir ve onalra kendini ispatla. iyi günler dilerim. hayatında başarılar.
 
Yukarı Alt