okaliptus92 öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim mühendis beyinler sayfasında bana bu yardımcı olabilecek kimse yok diye düşünmeye başlamıştım. Statik hesap yaparak profil seçimi nasıl yapacağımı izah ederseniz sevinirim?
Değerli arkadaşlar pdf dosyasında gönderdiğim şasenin hesabı yapmaya çalışıyorum. Elle hesap yapacağım. Hem statik hemde dinamik yük söz konusu. Nasıl yapabilirim fikir verirseniz sevinirim. Seçilen profiller rasgele seçilmiştir.
Değerli arkadaşlar pdf dosyasında gönderdiğim hava hesabı dosyasında bulunan blower (ürettiği hava kaç kw) ve boruların hesabı yapılacaktır. Bernoulli'den mi yapılır, bu hesabın yapılması için hangi bilgilere ihtiyaç vardır. Bana bi yol gösterir misiniz?
Değerli arkadaşlar DOMEX sac hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum lakin bu konuda bilgi sahibi olabileceğim bir kaynak bulamadım bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar fabrikamızda borular içerisinden mal taşıyarak pnömatik bir sistem kurmak istiyoruz yalnız blower pompa hesabında tıkandık. Blower hesabı nasıl yapılır. Hesap için hangi verilere ihtiyaç duyulur.