öncelikle merhaba,ben karabük üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim çevremdeki insanlardan 3. ve 4.sınıfta milli savunma üniversitesine geçersem orduya katılıp çeşitli şekillerde mühendislik yapabileciğimi söylediler konu hakkında gerçekten bilgisi olan biri yardım...
hocam dikkate alıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim elektrik elektronik mühendisliği okuyorum o yüzden bu çelişkiye düştüm yazılım ile bir bilgisayar mühendisi kadar uğraşmayacağım ama gereken tüm dilleri öğreneceğim benim amacım yapay zeka ile uğraşmak bunun için de en uygun başlangıç...
Arduino programlamak için C dilinin dışında C# da öğrenmek istiyorum ama arduino programlama ile ilgili tüm araştırmalarım C diline çıkıyor C# ile alakalı bir şey göremedim.C eski bir dil olduğu için ve C# Dilini Microsoft hala desteklediği ve geliştirdiği için C# öğrenmek istiyorum sizce...
AutoCAD,Solidworks, Matlab,Proteus gibi programlar için hangi özelliklere sahip bir bilgisayar almalıyım islemci serisi u mu olmalı hq mu ? 3-4 bin TL gibi bir bütçem var bu fiyat aralığında onerebileceginiz özellikler ve bilgisayarlar nelerdir?
hocam öncelikle ciddiye aldığınız için teşekkür ederim ben arduino,pic gibi mikrodenetleyicilerde gelişmek istiyorum hem bunlar için hemde 1.sınıftaki genel fizik ve matematik adına ek kaynakları öğrenmek istiyorum