Youtube üzerinden takip edebilirsin. Bunun dışında eğitim videolarıda mevcut belli kısımları. Ağırlıklı olarak Haluk Tatar videoları vardır. Senin için iyi olacaktır. Başarılar arkadaşım
Baktım fakat ya makina üzerine yada dogalgaz üzerine dosya mevcut. Makina okuyup dogalgaz üretim alanında calısan biri varsa bilgi verebilir diye düsündüm. İkisiyle baglantı kurabilmek lazım
Arkadaslar Makine Resim Mezunuyum. Staj Yeri Bulamadığım İçin En Son Doğalgaz İşi Yapan Bi Firmada Çalışmaya Başladım. Staj Dosyamı Hazırlıyorum. Kombi Parçaları Çizip Dosyama Ekleyecegim Ama Yazı Olarak Ne Yazabilirim ? İki Alan Arasında Nasıl Bi Bağlantı Kurabilirim ? Parçalar Yurt Dışındaki...
Merhaba Arkadaşlar,
Makine Resim Son Sınıf Öğrencisiyim.
Sene Sonu Bitirme Projesinde Yalnız Çalışma Yapacağım Projem HAMUR KARMA MAKİNASI
Cihan Bey'in Gönderdiği Videolar Fikir Sahibi Olmamı Sağladı Furkan Bey'in Önerisiylede Sizlerle Sorunumu Paylaşıyorum. Fakat Ölçülerde ve Autocad Çizimleri...
Proje olarak hamur karma makinasına karar verdim. Cok bir zorlugu yok ölcülerini bilsem teknik resim ve solidle başa çıkabilirim fakat autocad bilgim sıfır bu konuda yardımcı olursanız tüm dualarım sizinle olur :)
Bilgilendirdiginiz icib tesekkür ederim. Autocad bilgim cok zayıf makinaya ulastıktan sonra makinanın autocad resmini cizebilecek biri varmı ücretli veya ücretsiz ?
Cam Kesme Makinası ve Sabun Paketleme Makinasını Hocamız Birini Seç Diyerek Verdi. İkisinden Birinin Teknik Resimlerine Ulaşabilirsem Mükemmel Olur. Onun Gibi Makinalara Olması Lazım
Bitirme Projesi Olarak Bir Makineyi Hem Teknik Resim Hem Solid Hemde Autocad de Çizmem Gerekiyor Mayısa Kadar Teslimat Süresi Ama Hoca Hangi Makinayı Gösterdiysek O Olmaz Bu Olmaz Dedi. Bitirme Projelerinde Bu Şekilde Makine Çizmiş Olup Yardım Edecek Biri Var Mı ?