Tıpkı 4x4 matrisler de olduğu gibi infrared alıcı kullanarak 40x40 matris oluşturmak istiyorum fakat Arduinonun pinleri yeterli değil. Böyle bir sistemi ben nasıl kurabilirim. Bunun için bildiğiniz bir entegre var mı?
Ardunioda sıkıntı yok çok kolay hatta pic için kullandığımız microC olsun ccs c olsun bunlarda da yapılıyor ama MplabX programında yapmayı bilmiyorum hiç kullanmadım da. Açıkçası biraz uğraştım ama bir türlü calistiramadim
Mplabx xc8 derleyicisi ile keypad ve lcd kullanarak servo motor kontrolü yapmam lazım fakat bu program hakkında pek bir bilgim yok. İnternette kaynakta bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz?
Transformatörlerin çalışma prensibini hem bilimsel hem de animasyonlarla destekleyerek anlaşılır şekilde anlatılıyor.
@Oğuzhan Mallı yararlı bir video olduğunu düşünüyorum paylaşmak istersiniz belki
@Oğuzhan Mallı hoşunuza gideceğini düşündüğüm bir video facebook sayfanız için uygun olabilir bilimsel teknikler fziksel olarak animasyonlarla anlatılmaya çalışılmış. Şimdiden teşekkür ederim umarım ilginizi çeker...
Öncelkle paylaştığınız için çok teşekkür ederim kanalıma çok büyük etkisi olduğunu ve olacağını düşünüyorum her hafta düzenli olarak daha kaliteli ve nitekli videolar yükleyeceğiz yurtdışı kaynaklı bir siteyle oratk yürüttüğümüz bu çalışmanın sizin gibi Türkiyenin en büyük mühendislik...
5 dakikanızı ayırıp izlemenizi tavsiye ederim. Mühendisliklerle alakalı her hafta yeni viddeolar yayınlamayı planlıyorum. sizin yorumlarınız benim için çok değerli