Arama Sonuçları

1. Mining Engineer

2 yıllık elektrik elektronik mühendisliği diploması

Öyle bir şey olamaz. Bunun için yüksek okula gitmen gerekiyor. Buna benzer bir sistem master ve doktora da var o da bütünleşik doktora yaparsan olur. Yani 2 yıldan sonra doktoraya devam etmezsen master diploması alırsın.
  2. Mining Engineer

nTopology

Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar umarım yardımcı olurlar.
  3. Mining Engineer

nTopology

Şu yardımcı olabilir. Ben Finite element veya model design bilgisine hakim değilim. Senin sorun üzerinden bir araştırdım yukarıdaki linklere ve şu aşağıdakine ulaştım. Şu link mesh konusunda yardımcı olabilir gibi: How to select boundaries of an FE Mesh - FE Boundary by Body
  4. Mining Engineer

nTopology

Şu yolu izleyebilir misin? Eğer işe yaramazsa veya bu yolda bir yere takılırsan tekrar yaz. How to create an FE Model 1626319956 How to create an FE Model with multiple materials
  5. Mining Engineer

William Bolton Mekatronik Kitabını arıyorum

1 - WIAC INFO PDFs Web Standards-Based (İNGİLİZCE) 2 - Mekatronik (TR) 3 - MEKATRONİK - W. BOLTON | Nadir Kitap (TR) 4 - Mekatronik - William Bolton | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın Adresi (TR)
  6. Mining Engineer

Dosya Formatı

Önemli değil, kolay gelsin umarım işine yarar.
  7. Mining Engineer

Fizik olimpiyatları için kitap önerisi

Bu konuyu daha önce açmıştın ve önerilerde bulunmuştuk. Banlanmak istemiyorsan aynı konuyu tekrar açma. Fizik Olimpiyatları
  8. Mining Engineer

Dosya Formatı

Şu videoları buldum umarım işine yarar. 1 - 2 - 3 - 4 - What are the limitations of exporting lattice structures to CAD?
  9. Mining Engineer

Bu tür bir programı nasıl yazarım? Lütfen yardım edin

Türkçe olarak bulabilmen zor tabi ama aşağıda ingilizce videolar bırakıyorum. Ek olarak ingilizce olarak aratmak istiyorsan: " How to code mining program?" diye aratırsan baya bi kaynak ve video çıkıyor. 1 - 2 - 3 - How to mine Bitcoin using Python? ( Part - I ) - Analytics Vidhya 4 - Code...
  10. Mining Engineer

Elektrik Bölümü ve Matematik

En azından okulu bitirebilmek için gerekir. Daha sonra iş hayatın da nerede veya hangi pozisyonda olacağına göre değişir. Örneğin ARGE elemanı ister istemez matematiğe maruz kalır ama saha da çalışan birisi çok fazla uğraşmaz.
  11. Mining Engineer

Babalar Gününde Hangi Hediyeyi Alacaksınız?

Hocam burası instagram veya facebook değil şu saçma konular ile forumu meşgul etmeyin. Konuyu ya siz silin yada ben sizi forumdan atacağım.
  12. Mining Engineer

"Dil Öğrenimi"

Dil öğrenmek için kurs bence gerekli ama üniversite de zorunlu hazırlık sınıfı olan bir bölümde ise kursa gerek yok orada öğrenebilirsin. Ankara da bildiğim kadarıyla TÖDER diye bir kurum var hatta Ankara Üniversitesine bağlı sanırım. Oraya bakabilirsin.
  13. Mining Engineer

Mühendislik Öğrencisi Hangi İki Yıllık Bölümlere Odaklanmalı

Bence 2 yıllık bilgisayar programlama okumak daha mantıklı olur.
  14. Mining Engineer

Yardımcı olursanız sevinirim

Hesabının kapatılmasını istiyorsan, kapatabilirim.
  15. Mining Engineer

Üniversite fizik bölümünde öğrenilen matematik

Üniversite de mühendislik adına konuşayım; Calculus - 1 ve 2 daha sonra Diferansiyel Denklemler ve Linear Algebra gibi matematik dersleri görülür. Bunlar fonksiyonlar, türev, integreal, matris - determinant, diziler seriler, limit vs gibi konuları içerir ve bu matematik bilgisi eğer Kuantum...
  16. Mining Engineer

D-H modeli kullanarak ileri kinematik denklemi çıkarmak

How to Calculate a Robot's Forward Kinematics in 5 Easy Steps http://web.iyte.edu.tr/~gokhankiper/ISMMS/Kutuk.pdf https://users.cs.duke.edu/~brd/Teaching/Bio/asmb/current/Papers/chap3-forward-kinematics.pdf Yukarıdaki linkler nasıl yapılacağını gösteriyor. Kolay gelsin
  17. Mining Engineer

Fizik yasaları neden var nasıl oluştu

Fizik yasaları insanoğlunun doğayı ve yaşadığı evreni anlama yolunda oluşturduğu hipotezleri veya hayal gücünü gözlemler ve deneylere bağlı olarak elde etmesidir diye biliriz. Örneğin, Arşimetin suyun kaldırma kuvvetini keşfetmesi gibi veya Newton'un kanunları gibi. Milyarlarca insanın arasında...
  18. Mining Engineer

Yeni Bilgisayar

Hayırlı olsun. İstersen konuyu kapatabilirim :cool: :) . Ben de değiştireceğim laptop emektar baya yavaşladı artık.
  19. Mining Engineer

Ücretsiz Python Programlama Eğitimi

Sevgili arkadaşlar Python programlamaya karşı ilginiz var ise aşağıya hem Udemy (Ücretsiz) hem de BTK Akademi'nin (Devlet Destekli) online ders linklerini ekliyorum. BTK da aynı zaman da yapay zeka dersleri de mevcut. Kodlama öğrenmeye merakınız var ise veri bilimi ile uğraşmanızı şiddetle...
  20. Mining Engineer

Eklemeli İmalat Analiz

Anladım. Bunun dışında bir yol yok gibi. Başka kanallardan ulaşmayı dene örneğin Twitter dan. Direk Ansys i yazıp twitle dönebilirler.
Yukarı Alt