Arama Sonuçları

1. Mining Engineer

Eklemeli İmalat Analiz

Ansys Additive Solutions Demo Request Bu linki daha önce kullanmadıysan demo sürüm talep edebilirsin. Ek olarak şöyle bir durum varmış tabi bu muhabbet 2018 de geçiyor ama öğrenci versiyonuna Additive eklememişler bundan dolayı yukarıda verdiğim linkten demosunu talep edebilirsin. Kolay gelsin.
  2. Mining Engineer

E3 series E-CAD programı

Teşekkür ederiz.
  3. Mining Engineer

Kaynak - Döküm

Kaynak mühendisliği daha popüler ve kazançlı olabilir. ODTÜ'nün şöyle bir programı var. Uluslararası Kaynak Mühendisliği Eğitimi | Kaynak Teknolojisi Birimi
  4. Mining Engineer

Fizik Olimpiyatları

Feynman genel olarak ısı, ışıma ve kuantum mekaniği gibi konularla ilgilinen bir bilim insandır. Kitabı hakkında bir bilgim yok ama olimpiyat soruları için uygun olacağını pek düşünmüyorum. Aşağıda TÜBİTAK Fizik olimpiyatı çıkmış soruları var bunlara çalışmanı tavsiye ederim. Ek olarak Feynman...
  5. Mining Engineer

MEXT Japonya Hükümet Bursu [Öneri]

Ben arge mühendisi olarak ISEKI şirketin de çalışıyorum aynı zaman da üniversite de araştırma görevlisiyim. Üniversite labın da şirketin işini yapıyoruz. Çalışma alanım olarak TBM (tunnel boring machine) makinesinin makine öğrenmesi ve derin öğrenme yöntemleri ile performance ve failure...
  6. Mining Engineer

MEXT Japonya Hükümet Bursu [Öneri]

Hala Japonya da araştırma görevlisi olarak çalışıyorum.
  7. Mining Engineer

HTML SİTE GİRİŞ DOĞRULAMA

Bunun için bi if döngüsü yapman gerekir. HTML bilmiyorum ama Python da şu şekilde olurdu, belki buradan HTML e uyarlarsın kullanici adi:besy sifre:123456789 girilen_ID = input(str("girilen email")) password = input(int(password)) if girilen_ID == kullanici adi and password == sifre...
  8. Mining Engineer

Bir elektronik sorum

http://yucelkocyigit.cbu.edu.tr/elektronik3.pdf Şu linkte CTRL + F yaparak çıkış gerilimi diye aratırsanız bulabileceğinizi düşünüyorum.
  9. Mining Engineer

Powerbank Yapımı

Konu hakkında araştırma yaptınız mı? Projenin neresinde hangi aşamasında ne için yardım istiyorsunuz? Detaylı bilgi verebilirseniz iyi olur.
  10. Mining Engineer

Otomotiv Mühendisliği Bursa mı Kocaeli mi

Okulun ve sınavın zorluğu kişiden kişiye göre değişir. Ali ye göre zor Veliye göre kolaydır bu tamamen senin çalışmana bağlı. Eğer disiplin sahibi birisiysen okulun çokta zorlamaz. Zaten zordan kaçan ve kolayı seçen birisiysen Bursa ya da gitsen Kocaeline de gitsen başarısız olursun. Mücadeleci...
  11. Mining Engineer

Yapı Kimyasalı

Yapı kimyasalları alanı ile ilgili bilgim yok fakat hızlıca bir inceledim ve en azından ortaya bir fikir atabilirim diye düşündüm. Metil selüloz, yapı kimyasallarında harç için kullanılan ve harcın su tutma ve dayanıklılığı gibi özelliklerini arttıran veya sağlayan bir kimyasalmış. Alternatif...
  12. Mining Engineer

Makine Mühendisi Kendini Geliştirme HK.

İlgi alanınıza giren konuları internetten araştırdın veya şuan üzerinde çalıştığınız konular ile ilgili web sitelerini ve tartışma platformlarına dahil olun. Deneyerek ve yanılarak öğrenmeye çalışın. Örneğin akışkanlar mekaniği ile ilgili bir konu da çalışıyorsanız bu alanda kullanılan...
  13. Mining Engineer

Ansys kurulum sorunu

Yüklemeden önce diğer tüm uygulamaları kapatın diyor. Yani CTRL + ALT + DELETE yapıp görev yöneticini açıp arka planda çalışan uygulamaları kapatın. Daha sonra tekrar deneyin. 1619902672 Yüklemeden önce yukarıdaki şu adımları deneyin: - Bütün windows uygulamalarını kapatın - Müşteri Portalı...
  14. Mining Engineer

Bana yol gösterir misiniz arkadaşlar.

Selamlar Yusuf, Öncelikle çalışmalarında başarılar dilerim. Bu yaşlar da böyle konulara ilgi göstermen gerçekten çok güzel ve geleceğinde de sana iyi kapılar açar. Yazıcı veya Cisco ile ilgili bir bilgim yok fakat kodlama ile ilgili tavsiyede bulanabilirim. Yazılımda herhangi bir spesifik...
  15. Mining Engineer

Sana tavsiyem şu olur; meraklısı olduğun konular illa ki vardır. Bu konular ile ilgili science direct de yayınlanan journal ve paperları okuman ve meraklısı olduğun alanda ne gibi çalışmalar olduğunu görüp takip etmen olur.
  16. Mining Engineer

Teknik konular açısından makine mühendisi arkadaşlar yorumlar da belirtecektir. Ben makine mühendisi olmadığım için bu konuda yorum yapamam. Ama forumu takip etmeye devam et, birileri mutlaka cevap verecektir. Kolay gelsin.
  17. Mining Engineer

Özek Sektörde Mühendislik

Tabi bahsettiğin yetenekleri ispatlayabilmen lazım. İngilizce için ise normal de sözlü veya yazılı ingilizce sınava tabii olursun. İngilizce biliyorum demek yetmeyebilir. Ama bu bahsettiklerim kurumsal şirketler için geçerli. Örneğin: Aselsan, ÇimSA, Vestel vs gibi kurumlar ince eleyip sık...
  18. Mining Engineer

Özek Sektörde Mühendislik

Kusura bakmayın soruyu tam anlamadım ama mezun oldum ama 1 yılım öyle yada böyle boşa gitti ve daha sonra özel sektöre başvuru yapacağım zaman, 1 yıl ne yaptın diye sorarlar mı diye soruyorsanız, böyle bir soru gelebilir. 1 yıl boyunca online eğitimler alarak şu şu konular da kendimi geliştirdim...
  19. Mining Engineer

Modelleme karşı ilgin olduğu için ve şuan ki işinden de sıkılıyorsan, Solidworks ve AutoCAD gibi programları kullanabileceğin bir iş arayabilirsin. Buna ek olarak, yatırım işi yaparken freelance modelleme işi yapabilirsin. Yatırım alanın da geliştirmek istiyorsan, bu alanda master yapılabilir...
Yukarı Alt