Belediyenin Fen İşlerin de çalışır. İhale vs gibi işlerle uğraşır. Mühendislikten çok prosedür takip edici gibi işler yapar. Mühendislik yapmak istiyorsan belediye pek doğru bir yer olmaz ama burası Türkiye eğer belediye de iş bulduysan hemen git başla :D.
Computer vision ile yapabilirsiniz.
Şu linke bir bakın OpenCV ile zarları tanıyor hatta örnek bir çalışma da yapılmış.
Using OpenCV to identify a dice roll
GANTT olabilir buna ek olarak Microsoft Project Management da kullanabilirsin. Ama Microsoft için satın alma gerekebilir.
GanttProject vs Microsoft Project 2021 - Feature and Pricing Comparison on Capterra
Bu linkte GANTT vs Microsoft PM karşılaştırmasını görebilirsin.
Bunların dışında Excel de...
Mülakatta sana kırıcının verimi nasıl artırılır diye soracaklarını sanmıyorum.
Kendini ifade edebilme, mantik çerçevesinde cevap verebilme ve muhakeme gibi özelliklerine bakarlar.
Bence çok spesifik bir soru çünkü ucunda ailenin yıllarını verdiği bir iş var ve devam edip etmemesi de sana bağlı görünüyor. Geleneksel matbaacılığı nasıl bilişim ile birleştirebilirim diye yola çıkabilirsin belki buradan hem matbaa işi devam eder hem de kendi isteğini yapmış olursun. Ama...
Güzel 👍. Bundan sonra ne kadar çok network yaparsan o kadar iyi olur. LinkedIn de profil oluşturup alanında çalışan kişiler ile iletişime geçip onlarla DM yolu ile direk konuş. İş bulma şansını artır.
Eğer sektör de çalışmak istiyorsan sana tavsiyem askerliği yap ondan sonra CV gönder. Askerlik büyük bir engel ve askerlikten sonra iş bulabilmen daha rahat olur.
Kendimi geliştirmek için soruyorum diyerek bence cümleye başlama, bunun yerine mülakatımın iyi geçtiğini düşünüyorum neden olumsuz oldu şeklinde sorabilirsin.
Google akademik de veya google da ingilizce olarak "how to increase efficiency of rocket fuel" / increase internal combustion engine fuel gibi aramalar yapabilirsin ama @mfkoprn arkadaşımızın da ifade ettiği gibi her ikisi de farklı konular.
Bu tarz konuları bilimsel temele oturtmak için...