Arama Sonuçları

1. Mining Engineer

Hangi Analizleri Yapmalıyım?

Daha önce hiç Ansys kullanmadım ama şöyle bi Bu PDF de toolboxlar açıklanmış yardımcı olabilir.
  2. Mining Engineer

kendinden güvenli emniyetli bağlantılar

Aşağıdaki adımları izleyerek bulabilirsin. Kolay gelsin
  3. Mining Engineer

Belediye de makine mühendisi olmak

Belediyenin Fen İşlerin de çalışır. İhale vs gibi işlerle uğraşır. Mühendislikten çok prosedür takip edici gibi işler yapar. Mühendislik yapmak istiyorsan belediye pek doğru bir yer olmaz ama burası Türkiye eğer belediye de iş bulduysan hemen git başla :D.
  4. Mining Engineer

BİTİRME PROJESİ HAKKINDA (Random Number Generation)(RNG)

Computer vision ile yapabilirsiniz. Şu linke bir bakın OpenCV ile zarları tanıyor hatta örnek bir çalışma da yapılmış. Using OpenCV to identify a dice roll
  5. Mining Engineer

Kalıp sektöründe planlamacı olmak

GANTT olabilir buna ek olarak Microsoft Project Management da kullanabilirsin. Ama Microsoft için satın alma gerekebilir. GanttProject vs Microsoft Project 2021 - Feature and Pricing Comparison on Capterra Bu linkte GANTT vs Microsoft PM karşılaştırmasını görebilirsin. Bunların dışında Excel de...
  6. Mining Engineer

Yükler neden birbirini etkiler

Elektrik Yükü ve Elektromanyetizma Nedir? - Kozan Demircan http://ortaogretimkimyasi.com/pdf/bolum_4/4.1/4.1_OGRETMEN_KILAVUZU.pdf Büyük Birleşim Kuramı: Yük, Fazladan Boyutlar, D-Zarlar • Kozmik Anafor
  7. Mining Engineer

Anlatım bozukluğundan dolayı soru anlaşılmıyor. Yardım etmek isteyen arkadaşlar zorlanabilir. Kolay gelsin
  8. Mining Engineer

Mülakatta başarılı olmak

Mülakatta sana kırıcının verimi nasıl artırılır diye soracaklarını sanmıyorum. Kendini ifade edebilme, mantik çerçevesinde cevap verebilme ve muhakeme gibi özelliklerine bakarlar.
  9. Mining Engineer

Şu cümleyi daha düzgün yazabilir misiniz?
  10. Mining Engineer

Kusura bakmayın. Biraz daha düzgün yazabilmeniz mümkün mü?
  11. Mining Engineer

Endüstri Mühendisliğinden Bilişim sektörüne...

Bence çok spesifik bir soru çünkü ucunda ailenin yıllarını verdiği bir iş var ve devam edip etmemesi de sana bağlı görünüyor. Geleneksel matbaacılığı nasıl bilişim ile birleştirebilirim diye yola çıkabilirsin belki buradan hem matbaa işi devam eder hem de kendi isteğini yapmış olursun. Ama...
  12. Mining Engineer

İş bulma önerisi

Güzel 👍. Bundan sonra ne kadar çok network yaparsan o kadar iyi olur. LinkedIn de profil oluşturup alanında çalışan kişiler ile iletişime geçip onlarla DM yolu ile direk konuş. İş bulma şansını artır.
  13. Mining Engineer

İş bulma önerisi

Eğer sektör de çalışmak istiyorsan sana tavsiyem askerliği yap ondan sonra CV gönder. Askerlik büyük bir engel ve askerlikten sonra iş bulabilmen daha rahat olur.
  14. Mining Engineer

Santrifüj Pompa Kanat Çizimi

Paylaş hocam, konuya hakim olan arkadaşlar varsa yardımcı olabiliriz.
  15. Mining Engineer

Lenovo Laptop Problemi

Büyük ihtimal pil ölmüş de olabilir veya şarj kablosu da bozuk olabilir. Şarj kablosunu başka bir pc de dener misiniz?
  16. Mining Engineer

Elektro Manyetik Tabla Faydaları ve Avantajları

Değerli bilgileriniz için teşekkür ederiz.
  17. Mining Engineer

Mülakat hakkında

Maillere cevap veren bir şirket veya kurum ise mail atsan daha iyi olur. Cevap alamazsan ararsın.
  18. Mining Engineer

Mülakat hakkında

Kendimi geliştirmek için soruyorum diyerek bence cümleye başlama, bunun yerine mülakatımın iyi geçtiğini düşünüyorum neden olumsuz oldu şeklinde sorabilirsin.
  19. Mining Engineer

Roket ve içten yanmalı motor yakıt verimlerini artırmak?

Google akademik de veya google da ingilizce olarak "how to increase efficiency of rocket fuel" / increase internal combustion engine fuel gibi aramalar yapabilirsin ama @mfkoprn arkadaşımızın da ifade ettiği gibi her ikisi de farklı konular. Bu tarz konuları bilimsel temele oturtmak için...
  20. Mining Engineer

Turgut İkiz Elektrik Devreleri

Ne yapalım hocam bunları çözüp eve mi postalayalım.
Yukarı Alt