Arama Sonuçları

1. Volkan Ünal

C++ Cannot open include file: 'ıostream': No such file or directory Hatası Yardım

sıfırdan kurulum yap ya da pathler var onları kontrol et derim.
  2. Volkan Ünal

C++ Cannot open include file: 'ıostream': No such file or directory Hatası Yardım

visual studio mu yoksa dev c mi? Eğer eski bir sürüm derleyiciyse .h ekleyerek deneyin. Aynı zaman da bir yol daha var o da gitmek mi dersin diyeceksin de =D yok o değil. temiz bir kurulum olmamış muhtemelen. visual studio kurduğun yere git ,program files da olması lazım. oradan visual stduio...
  3. Volkan Ünal

Usta Beyin nedir ? =D

Usta Beyin nedir ? =D
  4. Volkan Ünal

KTU Enerji Teknolojileri Topluluğu

Merhaba bu kategoride yerlilk şartları neler hocam , bir de telemetri sistemi var mı? Eğer varsa bir kaç fotoğraf paylaşabilir misin
  5. Volkan Ünal

Sizce bayan mühendisler iş bulmada sıkıntı çeker mi?

Öncelikle bu yorumlarımı sizi tanımadan gerçekleştiriyorum o yüzden yanlış olabilir. Şimdi çevremde illa ki bayan mühendis adayları var. (EEM) okuyorum. Bir kaç gözlemimi paylaşacağım. Örneğin bir devre yapılcak ,ya ben bunu lehimleyemem ki , ay elim yanar ya , beceremicem. vs gibi bir çok...
  6. Volkan Ünal

Piccolo CNC Nasıl Yapılır

Hocam iyi günler. com1 ve com2 gibi tek basamaklı , portları seçmeniz gerekmekteymiş. sizin portunuz ne acaba. aygıt yöneticisinden port ile ilgili bilgileri buraya yazabilir misinizi
  7. Volkan Ünal

Piccolo CNC Nasıl Yapılır

Processing ile haberleşmede sıkıntıyı çözmüştüm. bi arşive bakıp döneyim size.
  8. Volkan Ünal

C ile AVR programlama - Ders 4

Arkadaşlar usbasp nedir , atmel studio ile nasıl kullanılır.Sorusunun cevabını 4.dersimizde bulabilirsiniz.
  9. Volkan Ünal

videoları takip ediyor musunuz arkadaşlar

videoları takip ediyor musunuz arkadaşlar
  10. Volkan Ünal

Hocam hayırlı olsun merhabalar , gıda mühendisliği hakkında ya da şöyle söyleyim genel olarak...

Hocam hayırlı olsun merhabalar , gıda mühendisliği hakkında ya da şöyle söyleyim genel olarak herhangi bir iş dalının maaşı hakkında bir fikrim yok :) ancak mühendis beyinler sitesinde çeşitli meslek dalları için maaş analizleri vardı , onları kontrol edin derim.
  11. Volkan Ünal

C ile AVR programlama - Ders 3

Merhaba arkadaşlar 3.dersimizi de çekmiş bulunmaktayım. Umarım faydalı olmuştur. Sorularını sorabilirsiniz. bu başlık altında. Ayrıca destek amaçlı kanalıma abone olursanız çok sevirim beni kamçılıyor diyebilirim. kodumuz : /* * avrc2.c * * Created: 16.08.2015 13:38:05 * Author: volkan...
  12. Volkan Ünal

C ile AVR Programlama - Ders 1

Tamamdır :)
  13. Volkan Ünal

Hasan evet haklısın hocama , onları pas geçtim diyebirim.Uygulama videoları çekeceğim zaman onlardan bahsedeceğim. , imur güzel yorumların için teşekkür ederim avr c programlama ile ilgili türkçe kaynak ciddi derecede yok denecek kadar az atmel studıo ile.
  14. Volkan Ünal

C ile AVR programlama - Ders 2

Merhaba arkadaşlar ikinci dersimizle karşınızdayız. Bu dersimiz de port ile ilgili çeşitli işlemler yaptık. Ayrıca bir örneği iki farklı şekilde irdeledik. Umarım beğenirsiniz. Kanalımıza destek olursanız sevinirim. Ayrıca feedback verirseniz olumlu ya da olumsuz daha çok mutlu oluruz. İyi...
  15. Volkan Ünal

izleyenler oldu mu acaba?
  16. Volkan Ünal

Merhabalar arkadaşlar burada sizlere elimden geldiğinde avr c kullanımı göstereceğim. youtube kanalıma destek veririseniz çok sevinirim. :) ilk dersimizi çektim. Derste kullandığım kod ; #define F_CPU 200000000L // 20Mhz crystal ayarı #include <avr/io.h> //input/output #include...
  17. Volkan Ünal

İÖ bilgisayar mühendisliği kazandım ingilizce sorunu yardımcı olun

Evet rahatlıkla halledebilirsiniz zaten genel de araştırmalarını yabancı kaynaklar yapacaksın , en azından buna gayret göster :) Nereye yerleştin , hayırlı olsun.
  18. Volkan Ünal

Nerelere yerleştiniz arkadaşlar :)

Nerelere yerleştiniz arkadaşlar :)
  19. Volkan Ünal

Processing ile Delta Robot yapımı

Yok deneme fırsatım olmadı benim.
  20. Volkan Ünal

Processing ile Delta Robot yapımı

Kütüphaneleri doğru şekilde java bölümüne eklediğine emin misin
Yukarı Alt