Arama Sonuçları

1. Oğuzhan Mallı

Rusya`da Burslu Nükleer Mühendislik Eğitimi - Akkuyu Projesi

Her sene seçilen kişilerin büyük çoğunluğu vazgeçtiğinden yedek listesi geniş seçiliyor. Eğer ders kaydı yapmazsanız okulunuz otomatik olarak donar. Sizin extra bir işlem yapmanıza gerek yok.
  2. Oğuzhan Mallı

Tabiki olabilir. Şimdi orada başlayınca ilk kafile olacaksınız. Tabi ki zorlukları olacak. Ortama uyum, okul vs. Ama moskova seçerseniz zaten orada türk öğrenciler var. Onların yardımını alabilirsiniz. Ayrıca orada ki okul hakkında pek bilgim yok. Ben şuan ki bilgimle bana sorulsa bu soru...
  3. Oğuzhan Mallı

1 Eylül de okul başlıyor. O tarihten önce olacaktır. Bizim zamanımızda yüzde 10 idi. Yüzde 20 i geçeceklerini sanmıyorum.
  4. Oğuzhan Mallı

Rusça zor bir dil. Sizin çalışmanıza ve aktifliğinize bağlı. Ne kadar çok rus arkadaş edinirseniz o kadar hızlı öğrenirsiniz. St-Petersburg'a ilk kez bu sene öğrenci alımı yapılacak. Orasıda ayrı bir üniversite. Muhakkak oluyordur etkinlikler.
  5. Oğuzhan Mallı

Çok yanlış olmuş. Bence sizi çağırmazlar. Belki bir umut. Ortalama nasıl ona gore değişir. Oysaki demiştim sakın böyle birsey demeyiniz diye.
  6. Oğuzhan Mallı

:) Bizim zamanımızda 2 hafta içinde belli olmuştu. Zaten mülakatta belli etmişlerdir size. Ben anlamıştım şahsen konuşmalardan. Burs 10 ay verilmekte.Bende 2. sırada ki kitabın serisi var. Ama diğerleride iyi olabilir. Bizim zamanımızda hazırlık olmadı. Sadece gelmeden 1 hafta önce enerji...
  7. Oğuzhan Mallı

Uluslar Arası Kalite Mühendisliği Sertifika Programı

Uluslar Arası Kalite Mühendisliği Sertifika Programı [ ISO 9001:2008 Quality Engineering Certification Program ] 30-31 MAYIS 2015 ANKARA veya UZAKTAN EĞİTİM İLE TÜM DÜNYADA ŞİMDİ... TÜM DÜNYADA GEÇERLİ BİR MESLEK ve SERTİFİKASYON... Önemli: Uluslararası Kayıt Kontenjanı 30 Aday İle Sınırlıdır...
  8. Oğuzhan Mallı

Obninckte iken her katta 1 mutfak vardı. O mutfağı yaklaşık olarak 18 kişi kullanıyordu. Odalar iki kişilik ve tek kisilikti. Yurt oldukça konforlu. Hemen yanında büyük bir market var. O yüzden on numara. Hazırlık eğitiminden sonra Moskova da eğitim devam edecek. Moskova da daire tipi...
  9. Oğuzhan Mallı

Merhabalar, talep olursa neden olmasın. Bu linkten açılmasını istediğiniz kategorileri belirtir...

Merhabalar, talep olursa neden olmasın. Bu linkten açılmasını istediğiniz kategorileri belirtir misiniz? https://www.muhendisbeyinler.net/forum/kategori/genel-konular-ve-sorular.87/
  10. Oğuzhan Mallı

Kemal Okur Doğum Gününüz Kutlu Olsun

Bugün @Kemal Okur'Beyin doğum günü. Kemal Okur Bey gerek yazıları, projeleri ile forumumuza katkıları çok büyüktür. Yardımları ve katkıları için çok teşekkür ederiz. Ayrıca Kemal bey blogumuzun editörlerindendir. Dilerim yeni yaşınızda mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini...
  11. Oğuzhan Mallı

Bizim zamanımızda çok fazla soru sorulmamıştı. Tahminimce şöyle sorular gelebilir; Neden nükleeri tercih ettiniz? Yurtdışında yaşamayı göze alıyor musunuz? Aileniz bu duruma nasıl bakıyor? Nükleer karşıtı olan bir kişiye nükleer enerji nasıl anlatırdınız? Neden Rusya'da okumak istiyorsunuz? vb...
  12. Oğuzhan Mallı

Bunları kazandıktan sonra cevaplayalım geniş bir şekilde. İlerleyen zamanlarda yazarım.. Alakası yok diyebilirim. Neden öyle bir şey söylemiş bilmiyorum. Her şey sıfırdan başlanıyor. İstenilirse 1 yılda rahat bir şekilde öğrenilebilir rusça. Sadece gelmeden önce kiril alfabesini öğrenin belli...
  13. Oğuzhan Mallı

Piccolo CNC Nasıl Yapılır

Projeyi tamamlayan var ise video çekip bizler ile paylaşabilirler. Ayrıca proje sürecinde karşılaştıkları sorunları ve çözüm yollarını paylaşırlarsa projeyi yapmak isteyenlere yardımcı olabilir.
  14. Oğuzhan Mallı

Sicil kaydı mühendisliğe engelmidir?

Ne tür bir sicil kaydınız var? Mühendis diploması alabilirsiniz ama ne siciliniz var ise ileride işe girerken karşınıza çıkabilir. Önyargı yaratabilir.
  15. Oğuzhan Mallı

Okulu dondurma yapabilirsiniz. Hatta ekstra işlem yapmanıza gerek bile yok. Otomatik donuyor ders kaydı yapmaz iseniz. Ben şahsen ekstra bir işlem yapmadım.
  16. Oğuzhan Mallı

Zamanda yolculuk mümkün müdür? - Dede paradoksu

Matematiksel olarak nasıl mümkün?
  17. Oğuzhan Mallı

Zamanda yolculuk mümkün müdür? - Dede paradoksu

Hikayedeki mantığa göre jane hepsidir ama zamanda yolculuk bu değildir. Yani öyle tek evren modeli ile bu imkansızdır. Hadi 1950' ye gidelim diye birşey olamaz. Geleceğe gitmekten kasıt ise hadi 50 yıl sonraya gidelim sonra geri döneriz diye bir kanı da yok. Bu şöyle olur ancak; mesela...
  18. Oğuzhan Mallı

Tabiki hayal kırıklıkları ve mutluluklar oldu. Bunlar hakkında yorum yapmak istemiyorum kişiden kişiye değişir çünkü. Yaş durumu ise çok sorun değil. Aramızda 87 li bile var. İlk üniversitesini bitirmiş ikinci olarak buraya eğitime gelmiş insanlar bile var. Her sınıftan var. Bu konu hakkında...
  19. Oğuzhan Mallı

htaccess Site Hızlandırma - Wordpress

Merhaba arkadaşlar, bu soru genelde çok soruluyor bana burada kodları vermek istedim. Kendime yetecek kadar web programlama biliyorum. Genelde yabancı kaynaklardan araştırma yaparak bu bilgileri elde ediyorum. Sitenizi gmetrix de test ettiğinizde karşınıza Page Speed Grade ve YSlow Grade gibi...
  20. Oğuzhan Mallı

Nükleer santraller gerekli mi?

Bunun ile ilgili proje vardı yıllar önce ama desteklenmedi. Kısaca önü kesildi. İlgili haber: İTÜ Makine Mühendisliği mezunu Sabit Ateş, ters akıntıları kullanarak elektrik enerjisi üretecek “tribün” projesi için TBMM’den “Boğazları” istedi. TBMM, Ateş’in talebini ulusal ve uluslararası...
Yukarı Alt