Arama Sonuçları

1. Oğuzhan Mallı

Rusya`da Burslu Nükleer Mühendislik Eğitimi - Akkuyu Projesi

Bu soruya cevap vermek istemiyorum izniniz ile.
  2. Oğuzhan Mallı

Solidworks Çizim Yardım Bölümü

Bu bölüme: https://www.muhendisbeyinler.net/forum/kategori/makine-muh-dersleri.50/
  3. Oğuzhan Mallı

Eğer ders notlarının telif hakkı yok ise https://www.muhendisbeyinler.net/forum/categories/makine-muhendisligi.17/ bu bölümden ilgili bölüme ekleyebilirsiniz. Drive, yandisk gibi sanal disklere ekleyip link verebilirsiniz.
  4. Oğuzhan Mallı

Bu soruya en iyi yanıtı @Furkan Gümüş arkadaşımızın vereceğini umuyorum.
  5. Oğuzhan Mallı

Kullandığınız alana göre değişebilir, her programın kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. Bazı alanlarda solid autocad'e göre daha pratik gelsede bazı alanlarda ise solid bir işe yaramıyor. Mesela simülasyonda solid daha başarılı autocade göre bence. Catia, unigraphics'de ve autocad...
  6. Oğuzhan Mallı

Yılın 10 ayı Rusya'da olacaksınız. Eğitimden sonra 12 yıl zorunlu çalışma var.
  7. Oğuzhan Mallı

Başvuranların ortalama başarısına göre değişir. Bu sene çok fazla tanıtımı yapıldı, bu yüzden başvuru oranı daha fazladır geçen senelere göre. ÖSS puanına göre diye bakılıyor yanlış hatırlamıyor isem.
  8. Oğuzhan Mallı

Nükleer Santraller Nasıl Çalışır

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım ile birlikte nükleer santraller hakkında bilgi verdik. Bu videonun 2. bölümü de olacaktır. Nükleer reaktörün içinde bulunduğu özel bölmede ısı elde edilerek su ısıtılır. Isınmış olan su aynı bölme içindeki buhar jeneratörüne gönderilir. Burada elde edilen...
  9. Oğuzhan Mallı

Türkiye Genelindeki Büyük Elektrik Kesintisi

Türkiye Enterkonnekte Elektrik Sistemi Avrupadan koptu. 30.03.2015-Pazartesi 380 kV Erzin - Gaziantep 2 EİH (1100 MW yüklü iken B fazının kopması ile) açınca buna bağlı olarak diğer 380 kV hatlar açmış ve bölgedeki santraller dalgalanma neticesinde servis harici olmuştur. Adana bölgesi ada...
  10. Oğuzhan Mallı

En geç 1 ay içerisinde dönüş sağlarlar. E posta ve telefon ile size ulaşacaklardır.
  11. Oğuzhan Mallı

Film-Druck Baskı

Paylaşım için teşekkürler. Hep merak ettiğim bir şeydir :)
  12. Oğuzhan Mallı

Makine Mühendisliği - Isıtma, İklimlendirme ve Havalandırma

Verdiğiniz linkte bir şey bulunmamakta. Buraya ekler misiniz? Ayrıca açıktan tel numarası paylaşmak yasaktır...
  13. Oğuzhan Mallı

Bu kafede robot garsonlar servis yapıyor

Teknoloji ve yazılım şirketi Akınsoft, garson robot Ada'yı, Konya'da açılışını yapmış olduğu kafe ve robotik uygulama merkezinde görücüye çıkardı. Konya merkezli yazılım şirketi Akınsoft'un idare heyeti başkanı hür Akın, Meram kazasında robot garsonların çalmış olduğu kafenin açılış töreninde...
  14. Oğuzhan Mallı

Nükleer santraller gerekli mi?

İlgili akkuyu projesi için bilgiler : Akkuyu Nükleer Santrali
  15. Oğuzhan Mallı

Bilemiyorum başvuranların seviyesine göre değişir. Yalnız şöyle bir durum söz konusu; Eğer sınavlardan veya diğer sebeplerden ötürü başarısız olursanız, şirket size yaptığı tüm ödemeleri geri almaktadır. Toplam eğitim boyunca 50-60 bin dolar arası harcama yapılacak. Yıllık olarak yaklaşık 8 bin...
  16. Oğuzhan Mallı

Furkan Gümüş Doğum Gününüz Kutlu Olsun

Bu bölümü forum içindeki doğum günü kutlama bildirimleri için oluşturduk. Bugün @Furkan Gümüş Beyin doğum günü. Forumda ilk olarak Furkan Bey'in doğum gününü kutlamak istedim. Furkan Bey gerek yazıları, gerek çevirileri ile forumumuza katkıları çok büyüktür. Yardımları ve katkıları için çok...
  17. Oğuzhan Mallı

Yukarıda da söylediğim gibi bu sene Obninck ve St. Petersburg da hazırlık eğitimleri verilecek. Yemek konusu söyle; herkes kendi evinde kendisi yapıyor yemeğini. Yemek yapmayı biliyorsanız sorun yaşamazsınız. Helal kırmızı et bile bulunmakta bazı marketlerde. Genelde alış verişleri oradan...
Yukarı Alt