Abilerim Ablalarım 9.SINIFIM Tavsiye PC MÜHENDİSLİĞİ

MuallimMuallim

MB Üyesi
Kayıt
19 Şubat 2017
Mesajlar
23
Tepkiler
0
Yaş
33
Üniv
Hedef Boğaziçi Bilgisayar
Merhabalar! Ben 9.sınıfım. Ahh 3-4 ay kaldı şurada 10.sınıf olacağım eşek kadar oldum artık ya püff!! Neyse.

Bilgisayar mühendisi olmak için şimdi çalışmaya başlayacağım. Matematiğim iyi mi değil. Yani normal. Ortaokuldaki hocamız ot olduğu için soru soramıyordum daha doğrusu soramıyorduk. Ama ben çok seviyorum sormayı. Ancak ingilizce hocamız vardı ne kadar güzeldi hep 3-4 tane değişti hepsi de güzeldi. Onların sayesinde sora sora şu an ingilizce seviyem Advanced seviyesinde. Ancak Fizik ahh bu yıl görüyoruz ancak AŞKIM ama hocamıza soru sormak yasak tenefüste derste duymazlıktan geliyor zaten. Fizik çok seviyorum nedense matematiğe göre. Matematik yapamıyorum fizik yapıyorum. Ancak nedense ben biyoteknoloji ve pc mühendisliği arasındayım. ÖNERİNİNİZ NEDİR? Dışarıdaki yerde BAMBAŞKA TEKNOLOJİ dÜNYASII varr. OYUN HİLELERİ YAPMAK İSTİYORUM İLERİDE AİMBOT GİBİ OTO NİŞAN. Teşekkürler öneri için bekliyorum
 

enerjiadam35

Kafası karışık bir mühendis adayı..
MB Üyesi
Kayıt
2 Şubat 2017
Mesajlar
4
Tepkiler
0
Yaş
25
Kardeşim, benden sana öneri ben daha birinci sınıfım üniversitede. şu ana kadar anladığım tek şey kişisel gelişim ders notlarından daha önemli. bilgisayar başından arada kalk dışarda takıl yeter..
 

Berkay

MB Üyesi
Kayıt
10 Aralık 2016
Mesajlar
5
Tepkiler
2
Yaş
24
Üniv
lise son sınıf öğrencisiyim...
Kardesim sana 12 sinif olup buyuk ihtimal senin 3 yıl sonraki halin olarak sesleniyorum bende bilgisayar muhendisligi istiyorum ve gorunuse gore gidecegim sana gelirsek derslerini boslama bunun yaninda kendini lisede gelistirmek istiyorsan ingilizceyi hallet çünkü internetten udemy coursera edx sitelerinde ingilizce bilginle ogrenemiyecegin hic bir sey yok bunun yaninda internette bazi site ve forumlarda yazarlik yap yeni kisilerle tanis kendine iyi bak gorusuruz genc padawan...
 

Kemal Okur

Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
7 Şubat 2015
Mesajlar
353
Tepkiler
210
Yaş
29
Meslek
Mekatronik Mühendisi
Üniv
Fırat Üniversitesi
Merhaba @MuallimMuallim

1) Amacını programlama yapmaksa yazılım mühendisliğini düşünmeni tavsiye ederim.
2) Oyun hilesi yazmanın da ötesinde daha büyük düşün.
3) Mühendislik okumak istiyorsan hangi alan olursa olsun matematiğinin iyi olması lazım en kötü MF-4'te 250 300 puan almalısın.
4) Biyomedikal mühendisliği, genetik mühendisliği ve biyomühendislik adında biyolojiyi ve mühendisliği kapsayan birçok bölüm var. Ancak bunların hiç birinin direkt olarak yazılım ile ilişiği yoktur dolaylı olarak belki vardır.
 

Deduska

MB Üyesi
Kayıt
29 Temmuz 2016
Mesajlar
187
Tepkiler
124
Meslek
Developer
Bilgisayar mühendisliğinin karşılığı Türkiye de yok. Eğer hayallerin ve inancın büyükse. Başka okunacak bölüm yok. Bu kadar netim :) Kimse hangi mühendisliğin ne olduğunu bilmiyor. Kısa ve güzel bir yorum :) Başarılar.
 

emır124

MB Üyesi
Kayıt
25 Şubat 2017
Mesajlar
2
Tepkiler
1
Yaş
23
Üniv
YOK
Kardeşim sana tavsiyem herşeyin dersten ibaret olduğunu düşünme tamam çalış ama ,merak et,hayal et ve inan :)
 
Yukarı Alt