Çukurova Üniversitesi e-Dergimiz nasıl olmuş arkadaşlar ?

Hasan Basri Karakaya

Yetkili Kişi
Moderatör
Kayıt
7 Şubat 2015
Mesajlar
79
Tepkiler
92
Meslek
Elektrik-Elektronik Yüksek Mühendisi
Üniv
K.S.Ü.
30-40 sayfa aralığında kişiyi sıkmayan gayet hoş bir dergi. Hele bir de üniversite bir sponsor bulup fiziki olarak dergi basımını saglayarak bunu üyelere ikram ederseniz tadından yenmez olur :)
 

Kemal Okur

Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
7 Şubat 2015
Mesajlar
353
Tepkiler
210
Yaş
29
Meslek
Mekatronik Mühendisi
Üniv
Fırat Üniversitesi
İçerik olarak güzel bir dergi, çok fazla konuya yer vermeniz gayet güzel olmuş her kesimden insana hitap etmiş olursunuz böylelikle sıkıcı dergi formunda değil gayet eğlenceli kısacası elinize sağlık çok güzel olmuş. :)

Not: Sinema bölümü özellikle hoşuma gitti film önerileri çok güzel olmuş. İnsanların ufkunu açacak filmler koyulabilir. :)
 
Kayıt
15 Ağustos 2015
Mesajlar
12
Tepkiler
17
Meslek
İnşaat Mühendisliği
Üniv
Başarı Üniversitesi
Emeğinize sağlık; e-dergi sisteminin her geçen zaman büyüdüğünü görmek mutluluk verici :) Yeni bilimsel - teknolojik ya da ekibinizin uzmanı olduğu konular hakkında ilgi çekici yazı dizileri eklenmesini öneririm, böylelikle derginizi yeni keşfeden okurların ilgisini çeken yazı dizileri ilk sayılardan itibaren okunmaya başlanacaktır :) Hem Güneş Sisteminin ünlü üyesi Pluto hakkında, hem de EPR Paradoksu hakkında bilgiler vermeniz evrensel olgular hakkında yeni ilgi çekici yazılarınızın olması için büyük bir kapı açmış durumda; eminim ki istikrarı yakalayıp derginin üstel gelişimini sağlayacaksınız. Tekrar tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim :)
 

mustaphos

MB Üyesi
Kayıt
14 Eylül 2015
Mesajlar
35
Tepkiler
8
Yaş
28
Meslek
Öğrenci
Üniv
Anadolu University
gayet güzel. beğendim.
 
Yukarı Alt