Makine ile çap

Zoey1234

MB Üyesi
Kayıt
26 Eylül 2018
Mesajlar
5
Tepkiler
1
Yaş
24
Üniv
ULUDAĞ UNİVERSİTESİ
Selamın aleyküm arkadaşlar eem 2. sınıf öğrencisiyim(3.70 ortalamam ve sınıf 1.liğim var yanni inek bir öğrenciyimdir :D ) sormak istediğim şu makine ile çap yapıcağım hedefimde robotik ve otmasyonda kendimi geliştirmek var. Ve daha ilerisindede lisans üstü ve doktora düşünüyorum (tabiki elktronikten).Acaba makinenin bana iyi bir katkısı olabilirmi yani çok calışmak gerekir ve buna değermi yani bunu yapmak yerine eem ye daha fazlamı önem vermeliyim. Birde çap yaparken aynı zamanda ingilizceyede çalışmak zorundayım zor olacak ama iyide olacak gibi. Sizin düşünceleriniz nelerdir tafsiyelerinizi bildirirseniz mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden ;)
 

Hasan Basri Karakaya

Yetkili Kişi
Moderatör
Kayıt
7 Şubat 2015
Mesajlar
79
Tepkiler
92
Meslek
Elektrik-Elektronik Yüksek Mühendisi
Üniv
K.S.Ü.
ÇAP oldukça zorlu bir süreç olacak. Eğer bu zorlu süreci göz önüne alıyorsanız neden olmasın. EEM yönünden meslektaş olacağımız için şunu size rahatlıkla söyleyebilirim. EEM başlı başına oldukça geniş bir alana hitap ediyor. Dolayısıyla birden çok alanda bilgi sahibi olmak yerine tek bir alanda üstün bilgilere sahip olmak bana daha faydalı geliyor. Doğrusu piyasada bunu istiyor. Dolayısıyla sizi burada doğrudan yönlendirecek bir şeyler söylemek yanlış olacaktır. Çok iyi düşünün.
 

Emir Kalyoncuoğlu

Özel Üye
Kayıt
11 Şubat 2018
Mesajlar
331
Tepkiler
129
Yaş
29
Meslek
Makine Mühendisi
Üniv
Yıldız Teknik Üniversitesi
İnanmak başarmanın yarısıdır. Makine zorlu bir bölüm ama çok çalışarak çapı tamamlayabilirsin ve emin ol çok faydasını görürsün. Öğrencilik yıllarında yaşayacağın zorluklar ileride sana kazanç olarak dönecektir buna emin olabilirsin. Ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden çapı yapardım.
 
Konu sahibi
Konu sahibi
Z

Zoey1234

MB Üyesi
Kayıt
26 Eylül 2018
Mesajlar
5
Tepkiler
1
Yaş
24
Üniv
ULUDAĞ UNİVERSİTESİ
Yourmlar için teşekür ederim. Başka yorum yapan yokmu ? :)
 
Yukarı Alt