Makine Mühendisliği Yeni Başlayacaklar

MertChan1

MB Üyesi
Kayıt
9 Eylül 2017
Mesajlar
6
Tepkiler
1
Konya Teknik Makina mühendisliğine yeni başlayacağım üni hakkında bilgisi olan var mı bölüm hakkında önerileriniz nelerdir 4 yılda bitmez mi?Neler yapmalıyım neler çalışmaşıyım cevaplarsanız memnun olurum.
 

Emir Kalyoncuoğlu

Özel Üye
Kayıt
11 Şubat 2018
Mesajlar
331
Tepkiler
129
Yaş
29
Meslek
Makine Mühendisi
Üniv
Yıldız Teknik Üniversitesi
Konya Teknik Üniversitesinde okumadım. Ancak makine ile ilgili bazı tavsiyeler verebilirim. 4 sene de biter her şey sana bağlı. Onun dışında ben kesinlikle Erasmus yapmanı öneririm. Ayrıca okul bitmeden İngilizce sorununu çözersen senin için çok iyi olur.
 

Hasan Dumanlı

MB Üyesi
Kayıt
13 Eylül 2018
Mesajlar
31
Tepkiler
15
Yaş
26
Meslek
makina mühendisi
Üniv
selçuk üniversitesi
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİYİM KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BU YIL İSİM OLARAK İLK DEFA EĞİTİM VERMESİNE KARŞIN YENİ BİR ÜNİVERSİTE İZLENİMİ GÖSTERECEĞİNİ SANMIYORUM ÇÜNKÜ SELÇUK ÜNİVERSİTESİNDE BULUNAN MÜHENDİSLİK MİMARLIK VE TEKNİK BİLİMLER FAKÜLTELERİ DİREK OLARAK KOTÜ YE AKTARILDI.AKADEMİK KONUDA BİR SIKINTI DA YAŞANACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM AKADEMİK KADRODA DİREK OLARAK AKTARILDI.KONYA 3. ORGANİZE SANAYİDE İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI İNŞAAT BİTENE KADAR SELÇUK KAMPÜSTE EGİTİM VERİLECEK DİYE BİLİYORUM. GEÇEN GÜNLERDE DE 10 NUMARA BİR REKTÖR ATANDI.KONYA TEKNİK KONYA SANAYİSİYLE İŞ BİRLİĞİNDE OLACAĞINI AÇIKLADI EĞER BUNU BAŞARABİLİRLERSE GERÇEKTEN SAYILI ÜNİVERSİTELERDEN BİRİ OLUR. AMA DEDİĞİM GİBİ BUNU BAŞARMAK LAZIM
 
Kayıt
16 Eylül 2016
Mesajlar
19
Tepkiler
5
Yaş
25
Üniv
Hacettepe
Merhabalar Hacettepe fizik mühendisliğinden Selçuk makine mühendisliğine geçiş yapmayı düşünüyorum bir öneriniz olurmu acaba ??
 
Yukarı Alt