Mühendislik

Marsovinger

MB Üyesi
Kayıt
19 Ocak 2017
Mesajlar
2
Tepkiler
0
Yaş
24
Bir kaç projem var iyi olduğunu düşündüklerimiz bunların içinde yazılım fizik tıp biyoloji gibi dallardan yararlanmam gerekiyor bu sene üniversite tercihi yapacagım fakat hani mühendisliği seçmem gerektiğini bilmiyorum yardım edermisiniz ?
 

Kemal Okur

Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
7 Şubat 2015
Mesajlar
353
Tepkiler
210
Yaş
29
Meslek
Mekatronik Mühendisi
Üniv
Fırat Üniversitesi
Kesinlikle Mekatronik mühendisliğini tavsiye ederim.
 

Mücahit Arslan

Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
13 Ekim 2016
Mesajlar
244
Tepkiler
99
Meslek
Yüksek Teknoloji Ar-Ge Mühendisi
Üniv
Staffordshire University
Öncelikle bu yaşta gerçekci projeler üzerine kafa yormak takdire şayan bir durum, seni tebrik ederim kardeşim. Öte yandan benim şahsi kanaatim kafandaki projelere paralel projeleri çeşitli kaynaklardan araştır ve analizini yap geliştirmek istediğin proje en çok hangi alanın içerisine giriyor. Hangi bölüm sana daha fazla katkı sağlayabilir? Kritik yapıp değerlendir. En son olarak da gönlünün sesini dinle. Yalnızca kafandaki projelerin seni yönlendirmesine izin verme. Hakkında hayırlısı olsun.
 

AlperŞAŞAL

MB Üyesi
Kayıt
15 Şubat 2015
Mesajlar
40
Tepkiler
18
Meslek
Kalite Mühendisi
Üniv
Dokuz Eylül Üniversitesi
Projene göre meslek seçmeni doğru bulmamakla birlikte, önemli olan konunun senin ileride ne yapmaktan hoşlanacağın olduğunu düşünüyorum. Burada ister istemez herkes popüler mühendislikleri veya doğal olarak kendi okudukları bölümleri önereceklerdir. Bu noktada senin yeteneklerinin farkına varman gerek. Fizik sevmiyorsan fizik okumanın bir anlamı yok gibi. Ya da kan göremiyorsan doktor olmanın. İnternette hangi meslek ne yapar ve hangi alanlarda çalışır konulu birçok yazı mevcut. Göz atmanı tavsiye ederim.
 

Deduska

MB Üyesi
Kayıt
29 Temmuz 2016
Mesajlar
187
Tepkiler
124
Meslek
Developer
Biyomedikal Mühendisliği kardeşim. Başarılar.
 
Konu sahibi
Konu sahibi
Marsovinger

Marsovinger

MB Üyesi
Kayıt
19 Ocak 2017
Mesajlar
2
Tepkiler
0
Yaş
24
Ben araştırmayı yazılım ile uğraşmayı ve elektroniği seviyorum Eğer proje konularında gidersem ama bu konuda gitmezsem uluslararası ilişkiler ekonomi okuyup departman müdür yardımcısı olarak başlayıp yüksemek daha fazla zevk verir bana eğer mühendislik okuyup üretilecek malzeme değilde üretim yapacak alan ile ilgili çalışacaksam bu işimden nefret etmemi sağlar
 
Yukarı Alt