Snapchat Video Kaydı Yapan Gözlük Üretti

Kemal Okur

Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
7 Şubat 2015
Mesajlar
353
Tepkiler
210
Yaş
29
Meslek
Mekatronik Mühendisi
Üniv
Fırat Üniversitesi
Snapchat'in senelerdir üzerinde çalıştığı gözlük projesi sonunda tamamlandı. "Spectacles" isimli bu gözlükler, Snapchat kullanıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda üretilmişler ve kısa süreli videolar çekebiliyorlar.

Snapchat Video Kaydı Yapan Gözlük.png

Snapchat'in geliştirdiği yeni gözlüklerin videosu paylaşıldı. Gözlükler, kısa videolar çekme amacıyla kullanılıyor. Spectacles, neredeyse görünüş olarak sıradan bir güneş gözlüğünden farksız. Gözlüğün tek farkı, çerçevesinin sol üst kısmında bulunan ve LED'lerle süslenmiş olan minik kamera. Paylaşılan reklam videosundan görüldüğü üzere bu kamera, gözlük bir kişi tarafından takıldığı an otomatik olarak aktifleşiyor.

gözlük.gif

Snapchat video ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı ancak New York sokaklarında Spectacles'ın yakında resmi olarak tanıtılacağınadair işaretler belirmeye başladı. Örneğin bir Twitter kullanıcısı, Snapchat simgesinin farklı gözlere sahip olan fotoğrafını paylaştı. Snapchat hayaletinin taktığı gözlükler, Spectacles videosunun sonunda beliren simgeyle aynı.


Alıntı: tamindir.com/snapchat-video-kaydi-yapan-gozluk-uretti_h-17193/
 

Evrem evren

MB Üyesi
Kayıt
20 Haziran 2019
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
33
Meslek
Mühendis
Üniv
Erciyes
Benim hayalimdi neyse birileri hayata geçirmiş ne güzel ! Birgün bende hayalim olan bir projeyi hayata geçirebilirim ve insanlara faydalı bir projeye imza atabilirim inşallah...
 
Yukarı Alt