TERCİH DÖNEMİ

İLK 2 TERCIHINIZ HANGISI OLURDU ??

  • YILDIZ TEKNİK

    Oylar: 7 70,0%
  • HACETTEPE

    Oylar: 5 50,0%
  • GAZİ

    Oylar: 1 10,0%

  • Seçmen sayısı
    10

orcundegermenci

MB Üyesi
Kayıt
14 Ağustos 2018
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
28
Üniv
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Arkadaşlar tercih aşamasında olan kardeşim için mühendislikleri araştırdık çok kişiden yorum aldık ama bir türlü işin içinden çıkamadık.
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERİSTESİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
GAZİ ÜNİVERSİTESİ

Yıldız teknik üniversitesinin teknik olmanın da avantajı ile aralarında en iyisi olacağını düşünüyorum fakat İstanbulda okumak konusunda bazı endişelerden dolayı ve Ankaranın daha ideal bir tercih olacağını düşündüğümüzden ankaraya karar vermiştik fakat Hacettepeden ziyade gazinin daha oturmuş daha ideal olacağını duyduk bu konuda tercıhın de son gunu Acilen yardımcı olursanız çok memnun olurum yorumlarınızı bekliyorum...
 

Mücahit Arslan

Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
13 Ekim 2016
Mesajlar
244
Tepkiler
99
Meslek
Yüksek Teknoloji Ar-Ge Mühendisi
Üniv
Staffordshire University
Hacettepe Üniversitesi daha kompakt bir yönetim yapısına sahip, daha çok kendi içerisinde işler yapan bir üniversite. Fakat Gazi Üni. daha çok sanayiye yönelik çalışmalar yapan, Aselsan, Roketsan, TAI ve TEI ile ortak projeler yürüten geniş görüşlü bir üniversite. Her ikisinden de pişman olmazsın. Yönlendirmek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama askeri çalışma alanları şahsi olarak benim öncelikli tercihim olduğundan ben Gazi Üni.ni yazardım. Fakat ileriye dönük olarak yapacağım çalışmalar Fizik Mühendisliği, yarı-iletken ve fiber teknolojileri gibi spesifik alanlarda olacaksa da Hacettepeyi yazardım. Umarım az çok fikir vermiştir yorumumuz.
 

Emir Kalyoncuoğlu

Özel Üye
Kayıt
11 Şubat 2018
Mesajlar
331
Tepkiler
129
Yaş
29
Meslek
Makine Mühendisi
Üniv
Yıldız Teknik Üniversitesi
Bana soracak olursan Teknik üniversite her zaman mühendislik dallarında öndedir. Ben olsam kesinlikle Yıldız Tekniği yazardım. Eğitim açısından ikisinden de iyi olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde iş bulma konusunda da Yıldızdan kendini donanımlı bir şekilde çıkartırsan sorun yaşamazsın.
 

denizgezmiş

MB Üyesi
Kayıt
21 Haziran 2018
Mesajlar
68
Tepkiler
7
Yaş
33
Meslek
Yazılım Mühendisi
Teknik Üniversite eğitim farklı arkadaşında söylediği gibi. Adamların işi o resmen. Uzmanına gitmek lazım.
 
Yukarı Alt