Uzay mühendisliği hakkında yorumlar

Doğukan Kılıç

MB Üyesi
Kayıt
12 Ocak 2017
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
24
Uzay mühendisliği en çok istediğim bölüm. Sizin de yorumlarınızı almak istedim uzay mühendisliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
 

Mining Engineer

Late is better than never....
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
23 Aralık 2016
Mesajlar
319
Tepkiler
202
Yaş
32
Meslek
MEXT Research Fellow
Üniv
Kawamura Advanced Mining Tech
Eğer merakın ve hedefin bu bölümse geleceği parlak bir bölüm uzay mühendisliği uzaya gidecek araçlar ve uydular dışında otomotiv,robotik,savunma ve silah sanayi gibi alanlarda da çalışıyor. Geleceği parlak bir bölüm.
 

Mücahit Arslan

Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
13 Ekim 2016
Mesajlar
244
Tepkiler
99
Meslek
Yüksek Teknoloji Ar-Ge Mühendisi
Üniv
Staffordshire University
Çok güzel bir bölüm. Geleceği de parlak geçmişi de. Bana göre mühendislik bölümleri arasındaki en zor ve en prestijli olanıdır. Eğitim sürecinde fazlası ile zorlanacaksın yurt dışında bir süre bu bölümde eğitim görmüştüm ordan tecrübe edindim. Ama hepsinin üstesinden gelip mezun olunca da ne kadar doğru bir tercih olduğunu anlayacaksın. Günümüz şartlarında yalnızca uzaya bağlı bir bölüm olmayıp seçeceğin alan derslerine göre uçak mühendisliği, otomotiv mühendisliği, haberleşme mühendisliği gibi bazı temel mühendislik alanlarına yönelme imkanı sunar. Umarım bu bölümü okuma kararından vazgeçmez ve ona göre çalışırsın. Zira üniversiteye yerleşim puanı gayet yüksektir. Muvaffak olman ümidiyle.
 
Yukarı Alt