Aslında bunun başka bir yararı da var. Bunu huzur manevi bir şey gibi düşünüp benzetebiliriz. Mesela içince ark arkaya serinliyor miden boğazın. O çok güzel bir şey
İçim yanıyor bunları gördükçe. Ah küçüklüğümün mesleği Mucit olmak. Okulumuzda hiç böyle yardım eden kişiler yok. Keşke böyle hocalarımız olsa da bulsak. İmkan verilen TÜRK Gençlerinden bu haber mükemmel örnek. Ama aşkım mucitlik için üniversite tek çare benim için şu an. Mesela 2013'de google...
Merhabalar. Bu bitkisel yağı olayından sonra 1 haftadır dışarıdan kek çikolata yemiyorum. Elma dahi yemiyordum şeker olarak hiç bir şey. Bugün elma yedim 1 kez. Sizler ne düşünüyorsunuz bu olay hakkında? Çikolatayı bıraktm.
Merhabalar! Ben 9.sınıfım. Ahh 3-4 ay kaldı şurada 10.sınıf olacağım eşek kadar oldum artık ya püff!! Neyse.
Bilgisayar mühendisi olmak için şimdi çalışmaya başlayacağım. Matematiğim iyi mi değil. Yani normal. Ortaokuldaki hocamız ot olduğu için soru soramıyordum daha doğrusu soramıyorduk. Ama...
Sanırım gerçekten yapay zeka da ileride doktorlukta olacak. Of ya şu teknoloji şevk ediyorsunuz beni fizik mat ders çalısmaya ya. SEVİYORUM SENİ I LOVE YOU MUHENDIS BEYİNLER!
Merhabalar. Ben de sizin gibi düşünürken açtım fizik kitabını buldum son konuyu. Onu çalışacağım. Ah hayaller ahh rüzgar güllerinden güneş paneline hayal kurarken maliyet çok olduğu için kurulamıormus sanırım. Konu bitirince makale yazmak isterim bu konu hakkında ilerde