Arama Sonuçları

1. Mining Engineer

Yapı Kimyasalları

Google da bu soruyu aratmayı düşündün mü? Örneğin şu aşağıdaki linkler çıkıyor arattığın zaman. https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2020/12/20201211-2.htm Kaya Mühendislik | LABORATUVAR YAPI KİMYASALLARI TESİSİ YAPI DENETİM CİHAZLARI...
  2. Mining Engineer

Planck sabitinin moleküller üzerine etkisi

Atom altı parçacılara bakabilirsin (quanta) ve ek olarak elektromanyetizm ve kuantum mekaniği üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim.
  3. Mining Engineer

Elektrik-Elektronik Mühendisliği mi? Yoksa Makine Mühendisliği mi?

Bence elektrik elektronik bölümün de ilerlersen daha iyi olur. Ama elektrik elektronik adı üstünde kendi içinde bölünüyor. Bundan dolayı işin elektronik kısmında ilerlemeni tavsiye ederim. Sinyal işleme, robotik, otomasyon, yapay zeka ve gömülü sistemler konularında ilerleyip kendini...
  4. Mining Engineer

(İcat için problem lazım) İnsanların muzdarip olduğu teknik problemler yazabilir misiniz?

@mfkoprn problemi açıkladıktan sonra bu işin bir esprisi kalmaz. Güzel bir problem sunmuş, araştırıp derinine inmek sana kalmış. Herşeyi açıkladıktan sonra kilimcinin köroğlu da "icat" yapar. Benden de bir problem sana, geçen günlerde Elon Musk twit atmıştı: Fabrika veya araç vs, karbon...
  5. Mining Engineer

Organik Rankin Çevrimi (Yardım)

Google da arattığına emin misin? Çok kısa bir şekilde baktım ve conventional steam turbine diyor. Türkçe : Geleneksel Buhar Türbinleri yani bu türbinleri araştırsan iyi olur. Türkçe aratıp bulamadığında ingilizce aramanı öneririm. İngilizce bilmiyorsan google sayfa çeviriciyi kullanarak bir...
  6. Mining Engineer

Öneri

Elektromekanik ve otomasyon olabilir. Robotik vs çalışırsın güzel alan yani şimdi ve gelecek otomasyona ihtiyaç duyuyor/duyacak.
  7. Mining Engineer

Bilgisayar mühendisliği yazılım ödevi 1000 tl

Haklısınız, bu kadar bayağı bir yorum yapmamın nedeni forum da bunun gibi birçok araştırmaya ve öğrenmeye üşenen hazıra konmaya çalışan arkadaşlarla denk geldim ve bir yerden sonra aslında uğraşmak istemedim ve böyle bir yorum yazdım. Zaten arkadaşın "derslerden sıkılmış" cümlesi bile tamamen...
  8. Mining Engineer

Bilgisayar mühendisliği yazılım ödevi 1000 tl

Ödevin süresi nedir? Zaman alacak bir uygulamaya benziyor. Yazılımcı arkadaşlar yardımcı olabilirler, en azından fikir verirler. Kolay gelsin
  9. Mining Engineer

Kanatçık tasarımı

3. dosya için SpingerLink den okul e-mail adresin ile bağlanıp şu başlığı arat " Thermal Analysis and Performance Evaluation of Peltier Module " Daha sonra açılan kitapta sayfa 173 de Peltier ile ilgili bir bölüm var.
  10. Mining Engineer

AutoCAD çizgi sorunu

Önemli değil, kolay gelsin :)
  11. Mining Engineer

AutoCAD çizgi sorunu

Circle için şu yolları deneyebilir misin? Burada şunu diyor Arc ve circle için girilen sayının büyük olması gerekiyor aksi halde kırıklı çizgi olur bundan dolayı 100 veya daha küçük bir sayı yazıyorsa onu 1000 olarak değiştir.
  12. Mining Engineer

Kanatçık tasarımı

1 - TEC / Peltier Element Design Guide 2 - (PDF) Effective Thermal Analysis of Using Peltier Module for Desalination Process 3 - Biblioteche di Ateneo - DigProxy (SAYFA - 173) Bu makaleleri de incelemeni tavsiye ederim.
  13. Mining Engineer

AutoCAD çizgi sorunu

On the command line in AutoCAD, type LINESMOOTHING and set it to On or 1. Notes: Smooth Line Display can also be turned on in the Graphics Performance window (use the GRAPHICSCONFIG command). In AutoCAD 2019 and newer, the Details button must be clicked in order to see its checkbox. In...
  14. Mining Engineer

Network marketing girişimcilik mi?

Network marketing girişimcilik DEĞİLDİR. Uzak durulması gerekir ki elinde olanı da kaybetme. Yeni bir fikir de bulabilirsin veya var olan start uplara yatırımda yapabilirsin.
  15. Mining Engineer

Okunmalı

Teşekkürler. Birkaç öneri ; 1 - Michio Kaku - Geleceğin Fiziği 2 - Michio Kaku - Zihnin Geleceği 3 - Stephen Hawking - Zamanın Kısa Tarihi.
  16. Mining Engineer

Kanatçık tasarımı

CBE Thermal Comfort Tool *** Şu toolu kullanarak ortaya birşeyler en azından bir fikir çıkabilir.
  17. Mining Engineer

21 Yaşındayım Nasıl Para Kazanabilirim?

Bu tarz işlere girme, arkadaşa katılmıyorum. Enayi avlama yöntemi. Bunun yerine üniversite hayatın boyunca git garson olarak çalış daha iyi olur. 1609500203 İyi olduğuna inandığın bir alan, konu veya yeteneğin var ise freelancer olarak çalışabilirsin. Örneğin; programlama yapabiliyorsun...
  18. Mining Engineer

başlangıç maaşı

Katılıyorum. Şuan minimum 4.5 - 5k ile işe başlanır. Bundan 3 sene önce Türkiye'de iken 3.5k ile yeni mezun olarak başlamıştım.
Yukarı Alt