Arama Sonuçları

1. Mining Engineer

Fonksiyonların integral değerlerinin hesaplanması konusunda yardım

Normal de senin tarzın da soru soranları engellerim ama integral için sanırım iyi günümdeydim. Integral ve türev alabiliyor olman gerektiğini düşünüyorum. Burada da türev alacaksın yani. Devamındaki sorular da diferansiyel denklemler. Calculus 1 ve 2 bu konuları veriyorlar zaten hatta soru da...
  2. Mining Engineer

İş fikri

Bu sorunun cevabı bence sende olmalı. Meraklı olduğun bir alan varsa onun üzerine yönelebilirsin. Buna ek olarak sanayinin veya çalıştığın şirketin bir sıkıntısının çözümü üzerine de bir girişim yapılabilir...
  3. Mining Engineer

Fonksiyonların integral değerlerinin hesaplanması konusunda yardım

Integral Calculator • With Steps! Şu siteyi kullanabilirsin. Steplerini de göstererek çözüyor. Kolay gelsin
  4. Mining Engineer

Makine Mühendisliğinden Yazılım Mühendisliğine Geçmek

Yazılım alanında iş bulabilirsin. Mezun olana kadar saydığın dillerde veya artı başka dillerde de kendini geliştirebilirsin. Ek olarak ingilizce de öğrenirsen çok iyi olur. Mezun olduğun işi yapmak zorunda değilsin, belki geçmişte böyle bir durum vardı ama artık ben makine bitirdim makine de...
  5. Mining Engineer

Petrolden plastik elde etmek

How is Plastic Made? - British Plastic Federation. How plastics are made :: PlasticsEurope Oil to plastic: A lesson on how plastic is made Plastics are made from oil How Plastics Are Made Petroleum - Chemistry - Plastic Production
  6. Mining Engineer

Estetik yağ ve çözeltisi

Google da gördüğüm kadarıyla şunlar yapılabilirmiş : * Buharlaştırma, * Su ekleme, * Emoliyen ekleme (Medikal bir terim ne olduğunu bilmiyorum), * Nemlendirici ekleme * Bakteriyal Asetildehit yukardaki uygulamalar alkol konsatrasyonu düşürürmüş. İngilizce Kaynaklar : Preserving Skin Care...
  7. Mining Engineer

Bu tür bir programı nasıl yazarım? Lütfen yardım edin

Enerji şundan dolayı ihtiyaç sistem 7/24 çalışması lazım bundan dolayı kesintisiz enerji gerekiyor. Alt coin de olsa bir mining ring için kesintisiz enerji gerekir. Yada 7/24 değil de ara ara yaptın diyelim yine coin üretebilirsin ama 1 coin i örneğin 1 hafta da üretebilecekken 3 hafta da...
  8. Mining Engineer

Elektrik enerjisi ile kripto para üretilmez çünkü elektrik yani bu nükleer den güneş enerjisine hiç fark etmez bunlar sadece mining ringe gereken elektrik enerjisini sağlamak için kullanılır. GPU ya neden ihtiyacın var çünkü mining ringin işlem yapabilme kapasitesi ne kadar fazla olursa o kadar...
  9. Mining Engineer

briggs vanguard 18 hp benzinli motor

https://www.vanguardpower.com/content/dam/briggsandstratton/na/en_us/Files/FAQs/alternator_replacement.pdf
  10. Mining Engineer

Kripto para üretmek için çok güçlü GPU işlemlecilere ihtiyacın var ve bu da yüksek maliyet gerektiriyor. Kripto para üretimi çok yüksek enerji gideri ister son bir yılda miningcilerin harcıdığı elektrik Türkiye'nin harcadığı elektrik giderinden %40 daha fazla. Küçük bir rüzgar tribünü ve basit...
  11. Mining Engineer

(İcat için problem lazım) İnsanların muzdarip olduğu teknik problemler yazabilir misiniz?

Tebrikler, bu güzel haberi bizler ile paylaştığın için teşekkür ederiz. Umarım çok daha iyi başarılar elde edersin.
  12. Mining Engineer

İşsiz kalmak

Hocam bir sorunuz mu vardı? İş bulma için tavsiye arıyorsanız birkaç tavsiye de bulunabilirim: * Erkekseniz askerliği kesin aradan çıkarın. * İngilizce bilmiyorsanız dil öğrenmeniz elinizi hayli güçlendirir. * LinkedIn gibi platformlar da zaman geçirmenizi ve bu mecralarda sektörden insanlar...
  13. Mining Engineer

Bilkent makine,odtü makine,tobb etu makine

Odtü yurt dışı networkü çok geniş aynı zaman da ileride savunma sanayinde çalışmak istersen ASELSAN ROKETSAN vs gibi yerlere girme şansın yüksek. Bilkent ile ODTÜ yarışır aslında. Bilkent de mühendislikte çok iyidir. Özellikle elektrik elektronik okuyacaksan Bilkent derdim. Odtü makine köklü...
  14. Mining Engineer

Yapı Kimyasalları

Valla hocam bende anlamadım. Üniversite mezunu gereken bilgiyi gerektiği zaman nereden ve nasıl bulacağını bilen kişidir diye tanımlanır. Ama aklına takılan en ufak soru için googlelamayıp buraya yazmak pek hoş değil. İnternette ararsın bir şeyler elde edersin daha sonra bir noktaya takılırsın o...
  15. Mining Engineer

Eksenel Bilyalı Rulman ve İğneli Rulman

İğneli rulmanlar, makaralı rulmanların bir türü olarak radyal veya itme gibi destekledikleri yükün yönüne bağlı olarak sınıflandırılır. Çaplarından üç ila on kat daha uzun ve büyük bir radyal yük taşıma kapasitesi bulunan makaralara sahiptir. İğneli rulmanlar çeşitli otomotiv uygulamalarında...
  16. Mining Engineer

Yardım!!! / solution of computational fluid dynamics volume 1 klaus hoffmann

Kitap da her example veya exercise devamın da solutions var yani soru cevap şeklinde hazırlanmış.
  17. Mining Engineer

Yardım!!! / solution of computational fluid dynamics volume 1 klaus hoffmann

Merhaba her yere baktığına emin misin? Sadece "Computational fluid dynamics volume 1 / klaus hoffmann" şunun sonuna SOLUTIONS yazarak GOOGLE DA ARADIĞINDA çözümlü kitap çıkıyor zaten.
Yukarı Alt