Arama Sonuçları

1. B

Elektrik elektronik mühendisliği

Çok teşekkür ederim okulumdaki öğrenciler ile iletişime geçeceğim:))
  2. B

Hangi yazılım diline başlamalıyım? Fizikte sadece elektrik mi yoksa tüm fizik mi anlatılıyor ders program içeriğini bilemediğim için okuyan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacim var
  3. B

Şuan elektrik elektronik mühendisliği bölümünde hazırlık okuyorum derslerim şuan hafif olduğu için 1.sinif derslerine temel atmak istiyorum çalışmam gereken dersleri öğrenmek istiyorum eem okuyanlardan tavsiye bekliyorum
  4. B

karabük ee mi dokuz eylül bilgisayar bilimleri mi?

karabük üniversitesi ingilizce elektrik elektronik ve dokuz eylül üniversitesi bilgisayar bilimleri bölümüne puanım yetiyor yazılıma,robotiğe,elektriğe ilgim var yani iki bölümü de severek ve kendimi geliştirerek okurum Türkiye şartları göz önüne alındığında sizce hangisinde daha kolay iş...
  5. B

Sakarya Üniversitesi - Elektrik Elektronik Mühendisliği Hakkında Yorumlar

. Sakarya 26.siradaymis gerçekten önünde birçok üniversite varmis.teşekkür ederim
  6. B

Anadoluda ki bir çok üniversiteden kastınız hangi üniversiteler?
  7. B

Çok teşekkür ederim bir de Sakarya Üniversitesi itü den ayrılma bi üniversiteyemiş galiba bilginiz varmı?
  8. B

Ben mezun olarak tekrar hazırlanıyorum ve aklımda Sakarya Üniversitesi yazmak var Mühendislikte nasıldır çevre ve insanlar Hakkında bilgi alabilirmiyim? Edit:Mezun olunca yurtdisinda çalışmak istiyorum Sakarya'dan mesun olursam yurtdışında çalışma imkanım ne olur (maaş olarak)?
  9. B

Yurtdışında Mühendislik

en başta kesinlikle bilgisayar mühendisliği revaçta ben sevmiyorum ama bilgisayara ilgin varsa ve yurt dışı istiyosan senin için ideal olabilir.
  10. B

Makine Mühendisliği Hakkında Yorumlar

artık neredeyse öğretmen kadar çok makine mühendisi o kadar fazla açıkta kalan var ki tanıdığım ama isim yapmış bi üniversiteye gidersen gayet güzel bi bölüm.
  11. B

Üniversite Seçimi

hocam siz hangisini tercih ederdiniz? :)
  12. B

Üniversite Seçimi

bi fikir verecek kimse yokmu ?
  13. B

Üniversite Seçimi

9 eylül elektrik elektronik bölümümü gebze teknik üniversitesi elekronik bölümü mü seçmeliyim ? aralarında çok bi fark varmı ? biraz araştırma yaptım ikisi de laboratuvar bakımından türkiyede çok iyiler ama elektrik elektronik ile elektronik mühendisliği arasında çok bi fark var mıdır...
  14. B

Elektrik Elektronik Mühendisliği

ingilizce oalrak okumak bence kesinlikle dezavantaj değil çünkü şöyle düşün kendi adıma söylüyorum bende elektrik elektronik mühendisliği istiyorum 9 eylülde ve %100 ingilizce bölüm ilk başlarda kafamı karıştırmıştı tamamen ingilizce eğitimi anlayabilecekmiyim falan sonra biraz araştırdıktan...
  15. B

elektrik elektronik mühendisliği

tamamdır hocam yeterli araştırmayı yapıp bu hafta içi temin ediyorum :) yardımınız için teşekkür ederim. :)
  16. B

http://www.robodukkan.com/Arduino-NANO-Temel-Baslangic-Seti,PR-179.html hocam böyle bişey gördüm bu tarz bir şey işimi görürmü sizce :) yoksa daha kapsamlı bi set mi bakayım.
  17. B

başlangıç paketlerinin fiyatlarına baktım 30 ile 100 tl arasında değişiyomuş gayet uygun bence 1 hafta içinde alabilirim diye düşünüyorum :) tam olarak ne işe yarıyor biraz baktım da tam anlamıyla açıklayamamışlar yada ben anlamadım bana bi özet geçebilirmisiniz? :)
  18. B

nasıl kullanacağıma dair bi ders videosu vb.bişey varmı sonuçta ne kadar sevsemde bu mikrodenetleyici bilmeden kullanamam :)
  19. B

arduinonun ne olduğu ile ilgili pek bilgim yok nasıl geliştirebilirim :)
Yukarı Alt