Arama Sonuçları

1. B

elektrik elektronik mühendisliği

Tamamdır hocam Cok tesekkur ederim :)
  2. B

yanlış anladınız hocam :)) bu bölüme hazırlanmak için şuandan itibaren neler yapabilrim mesela mimarlığa hazırlansaydım çizimimi geliştirmek için autocad kullanmayı öğrenirdim elektrik elektronik için böyle bişey yapabilirmiyim bi program olsun bi dil olsun öğrenmek için ne yapmam lazım :))
  3. B

elektrik elektronik mühendisi olmak istiyorum şuan mezun olarak hazırlanıyorum sınava kalan zamanlarımda üniversitede rahat etmek için bişeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağım konusunda fikrim yok kendimi nasıl hazırlamalıyım.
  4. B

circiut teory

Çok teşekkür ederim :)
  5. B

circiut teory

iş sahasında da bu konu üzerinden çalışılmıyor mu zaten ? kondansatörler transistörler ile alakalı bi ders diye duymuştum.
  6. B

Önemli Mühendis Beyinler Forumu İçin Öneri Ve Şikayetleriniz

site ve forum cidden 10 numara tasarlanmış ama forumalrda açılan konuların 40-50 okunmayı aşmış olmasına ragmen tek bir cevap gelmemesi birazcık sorunlu bi durum bence ama yinede harika.
  7. B

circiut teory

siz şuan mezun musunuz hocam :)
  8. B

PIC Yazılımı yapabiliyormusunuz?

PIC Yazılımı yapabiliyormusunuz?
  9. B

Duyuru Kullanıcı Adı Değişiklikleri ( Önemli ! )

hala devam ediyorsa Batuhan ERBİL yaparmısın
  10. B

circiut teory

elektrik elektronik mühendisliğinde 3. yıldan itibaren gelen bu dersle ilgili bilgi alabilirmiyim
  11. B

Elektrik Elektronik Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Çok teşekkür ederim son kez bir sorum daha var elektronik mühendisliği ile aralarında fark ne kadar ? Gebze de elektrik elektronik yok sadece elektronik var bende Gebze istiyorum çalişma yelpazesi aynimi?
  12. B

Gebze teknik üniversitesi nasıl bir Üniveriste?

Gebze yüksek teknoloji enstitüsü şimdiki adıyla Gebze teknik üniversitesi nasıl bi Üniveriste? Öğretim,cevre,laboratuvar bakimindan nasıl?
  13. B

dokuz eylül üniversitesi

Öğrencilik hayatınin da onemi var ama bence eğitim kalitesi bakımından egeden çok daha iyi %100 İngilizce eğitimi olsun öğretim üyeleri olsun yaklaşık 8-9 profesör var ve hepsi odtu-itü gibi marka yerlerden mezun olmuş profesörler tubitaka bağlı bi labotatuvarı var diye de duymuştum bunun...
  14. B

dokuz eylül üniversitesi

bu üniversiteden mezun olmuş veya hakkında iyi kötü birşeyler bilenler + ve - yönlerini sıralasın benim gibi dokuz eylül üniversitesini düşünenlere fikir altyapısı oluşturalım.
  15. B

Bilgisayar mühendisliğinde üniversite seçimi neye göre olmalı ?

gebze de birdahaki sene itibari ile bilişim vadisi gibi birşeyin açılacağını duymuştum bilgisayar okumak istiyosan gebze favorilerden biridir benim iiçin.
  16. B

Üniversite Tercihinde Dikkat Edilecek Hususlar

elektrik elektronik mühendisliği düşünüyorumda %100 ingilizce veren bi üniversitede hazırlıkta ingilizcem yeterince gelişirmi?
  17. B

Elektrik Elektronik Mühendisliği Hakkında Yorumlar

öncelikle merhaba,ben liseyi bitirip mezun olarak bir sene daha hazırlanmak ve dokuz eylül elektrik elektronik mühendisliği bölümüne girmek istiyorum bana bu konu ile ilgili bu bölümü veya bu üniversiteyi bitirmiş birisi yardımcı olabilirmi?bölümün %100 ingilizce olması,derslerinin zorluğu,dokuz...
Yukarı Alt