Arama Sonuçları

1. Emir Kalyoncuoğlu

Açıkçası hepsi çok güzel dersler gibi gözüküyor. Hangi alanda ilerlemek istiyorsan söyle ona...

Açıkçası hepsi çok güzel dersler gibi gözüküyor. Hangi alanda ilerlemek istiyorsan söyle ona göre dersleri seçeyim istersen. Yoksa bu saydığın derslerden çoğunu öğrenmek isterdim ben açıkçası. :)
  2. Emir Kalyoncuoğlu

Yenilenen Site

Herkese merhaba, Sitenin yeni hali çok güzel olmuş. Emek veren arkadaşlara teşekkür etmek istedim. Emeğinize sağlık :)
  3. Emir Kalyoncuoğlu

Diferansiyel Denklemler Nasıl Çalışılır

Hala ihtiyacın var mı bilmiyorum ama aşağıdaki kanalın sahibi güzel anlatıyor. Sadece oynatma hızını 1.25 yapmanı tavsiye ederim :D
  4. Emir Kalyoncuoğlu

Makinacılar görüşünüze ihtiyacim var !!

Öncelikle bu alanda çoğu yerde iş bulabilirsin. Çünkü bir makine yapılacaksa tasarım çok ön plandadır. Ben senin yerinde olsam mühendisliği tamamlardım. Çünkü her şey programı öğrenmek değil. Bir şeyi tasarlarken neden o şekilde tasarladığını bilmek çok önemli. Yani önemli olan programdaki...
  5. Emir Kalyoncuoğlu

Uçak mühendisliği üzerine yüksek lisans

Tezsiz yüksek lisans yaparsan ilerde doktora yapmak istersen doktora yapamazsın. İşletme üzerine tezsiz yüksek lisans yapan arkadaşım vardı 1 sene de bitirdi. Hiç ciddi bir ortam yoktu. Tabi mühendislikle tezsiz yüksek lisans nasıl bilmiyorum.
  6. Emir Kalyoncuoğlu

Forum un pasifliği, daha aktif olmalı mı

Kesinlikle katılıyorum, böyle şeylerin paylaştıkça çoğalacağını düşünenlerdenim.
  7. Emir Kalyoncuoğlu

Yeni telefon alacağım yardım

Valla telefonu ne için kullanacaksın bilmiyorum ama 9 ay önce Vestel Venüs Z10 aldım. Çok memnunum, Türkiyede üretildiği için de tavsiye ederim.
  8. Emir Kalyoncuoğlu

Uçak mühendisliği üzerine yüksek lisans

Alesten çok rahat 70 alırsın ama hedefin 70 olmasın. Çünkü 70 ales puanı yetmeyebilir. :(
  9. Emir Kalyoncuoğlu

Forum un pasifliği, daha aktif olmalı mı

Bu yazdıklarının herkes için geçerli olduğunu düşünmüyorum. İş yerinde yapılan işlerdeki gizlilik nedeni ile her şeyi buraya yazamıyor olabilir insanlar. Tabi bu aktif olması için bir şey yapmayalım demek değil.
  10. Emir Kalyoncuoğlu

Her mühendisliğe zor denilmesi

Tamam arge diyorsun da o da dallara ayrılıyor. Yani biraz daha özelleştirmen lazım seçimlerini, makine mühendisi de arge yapar elektrik mühendisi de örneğin.
  11. Emir Kalyoncuoğlu

Bu şirketlerin hepsinde birbirinden farklı mühendislik dalları çalışıyor. Hatta makine mühendisliğinden örnek vermek gerekirse, bir makine mühendisi tasarım ekibimde yer alıyorken diğeri test validasyon diğeri de analiz ekibinde yer alabilir. Yani demek istediğim çok geniş yelpaze. Daha spesifik...
  12. Emir Kalyoncuoğlu

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Mutlu olabileceğin bir dalda ilerler isen dersler zor bile olsa sen zorlanmadığını fark edeceksin. Burada önemli olan senin sevdiğin alanı bulabilmek bu birincisi. İş bulma konusuna gelirsek, sen eğer yeterli donanımlar ile üniversiteden mezun olmayı...
  13. Emir Kalyoncuoğlu

Yurtdışında staj

Okulların staj programları oluyor, Erasmus staj diye oraya bakabilirsin. Yurt dışında staj yapan arkadaşım vardı Erasmus öğrencisi olarak bir ona sorarım.
  14. Emir Kalyoncuoğlu

Yurtdışında staj

Nasıl bir yardım gerekiyor?
  15. Emir Kalyoncuoğlu

MATLAB

+1
  16. Emir Kalyoncuoğlu

THY pilotundan 'UFO' uyarısı

Neden trol olsun ya eğer uzaylılar varsa sadece Amerikalılara mı var :)
  17. Emir Kalyoncuoğlu

5 Aralık Dünya Mühendisler Günü

Bütün mühendis arkadaşlara ve mühendis adaylarına merhaba, Hepinizin mühendisler gününü kutlarım. İyi ki bu mesleği seçmişim :)
  18. Emir Kalyoncuoğlu

4g ve 5g arasındaki farklar

Bir teknoloji bu kadar güzel anlatılamazdı. Özellikle futbolu sevenlerin beğeneceğini düşünüyorum. İyi seyiler :)
  19. Emir Kalyoncuoğlu

Teknoloji Fakültesi vs Mühendislik Fakültesi

Aralarında pek bir fark olduğunu sanmıyorum. İsim değil önemli olan eğitim kalitesi.
  20. Emir Kalyoncuoğlu

Makina mühendisliği için inglizceyi ileri düzeyde bilmek şartmı

İngilizcesiz birşeyler yapabilmen imkansız
Yukarı Alt